vineri, 4 februarie 2011

Ce e rau in a sta degeaba?

Am vazut o reclama in care niste dji de la nush ce post de radio declara razboi impotriva statului degeaba. Nu inteleg ce e rau in a sta degeaba? Am ajuns cu totii sa ne simtim atat de inconfortabil cu noi insine incat trebuie sa umplem mereu timpul cu ceva?

Ce e rau in a sta absolut degeaba si a vedea un rasarit de soare ascultand boleroul (sau karmacoma, dupa preferinte) sau pur si simplu uitandu-ne la iarba, copaci, un boschet? Brava initiativa a djilor whose names will forever remain unspoken ma inspaimanta si imi aminteste neplacut de mult de minunata lume noua. Nu stati degeaba pentru ca acela ar fi timp pierdut, timp in care, doamne fereste, poate ati incepe sa ganditi. Si, mai rau, este timp in care nu ati consuma, deci de doua ori rau.

3 comentarii:

  1. Bai, ca bine zici :) Am un prieten care tot timpul vrea sa faca ceva - bine, as fi rea daca n-as recunoaste ca un rasarit pe Bolero nu e stat degeaba pt el - dar in orice alta situatie zici ca e blasfemie sa stai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-as spune sa citeasca Momo, de Michael Ende, dar poate metafora din spatele formei de basm in care e imbracata povestea nu i-ar atinge, asa ca ...v-o recomand voua :)

    RăspundețiȘtergere
  3. andreea, hiperactiv omul :)

    ancuta, o sa testez cartea, daca e cu basm/fantasy e de mine, mai ales daca autorul e cel care a scris poveste fara sfarsit, multumesc pentru recomandare :)

    RăspundețiȘtergere